50 lei Reducere pentru primele cumparaturi pe ANSWEAR.ro

Dupa cum ati vazut si in reclame la tv, pe facebook sau ati aflat de la prieteni s-a lansat un nou magazin online de haine in Romania si anume answear.ro. Acesta este poate cel mai cunoscut retailer din Polonia, iar acum a ajuns si la noi.

Pe answear se comercializeaza produse 100% originale atat pentru femei, barbati cat si pentru copii. Zilnic se desfasoara tot felul de promotii si se lanseaza noi colectii in trend.

Probabil cea mai misto promotie de pe answear este si cea pe care v-o prezentam in acest articol si anume: Daca te inscrii la newsletter-ul lor primesti 50 lei reducere pentru primele cumparaturi!

Pentru a vedea toate detaliile accesati imaginea urmatoare si astfel veti intra in magazin. Important de stiut este faptul ca: Reducerea se aplica o singura data si este valabila pentru cumparaturi de minim 200 lei.

50 lei reducere pe answear

50 lei reducere pe Answear

Credem ca nu trebuie ratata o astfel de ocazie, mai ales datorita faptului ca answear are articole de incaltaminte si de imbracaminte chiar superbe. In plus acesta este unul dintre magazinele online cu cea mai rapida crestere din Romania.

Linkuri sponsorizate