Adidasi cu platforma in topul preferintelor din acest sezon

Noile tendinte din domeniul modei arata o inclinatie deosebita catre adidasii cu platforma destinati femeilor. Se poarta in special perechile cu platforma ascunsa si mai inalta. Aceasta combinatie dintre un pantof sport si unul casual este una cu totul surprinzatoare, reusind sa se impuna in ultima perioada tot mai mult.

Avantajul acestora este reprezentat de faptul ca sunt foarte comozi si pot fi purtati aproape in orice imprejurare. Se asorteaza usor la o pereche de pantaloni sau de blugi, fie ei mai skinny, conici sau cu turul lasat. Merg purtati chiar si cu rochii mai casual sau fuste. Important e sa se mentina un echilibru intre stilul sport si cel casual pentru a nu se exagera in nici un fel.

Magazinele online de la noi au inteles faptul ca adidasii cu platforma sunt din ce in ce mai cautati si solicitati, ca dovada fiind si faptul ca ofertele lor cuprind o gama larga de astfel de modele.

Mycloset isi completeaza oferta de incaltaminte pentru femei si cu articole din aceasta categorie. In acest sens va prezentam o serie de adidasi care respecta acest tip de design nonconformist. E momentul sa fiti originale!

adidasi cu platforma

Adidasi cu platforma

Depurtat este un magazin foarte dinamic, ca dovada este si faptul ca se adapteaza usor la tot ce este nou si de actualitate. Mai jos puteti vedea o parte din modelele pe care le pune la dispozitie clientelor sale. Bineinteles ca ne-a obisnuit cu preturi accesibile si competitive.

adidasi cu platforma ascunsa

Adidasi cu platforma ascunsa

Linkuri sponsorizate