Adidasi inalti fete potriviti pentru amatoarele stilului sport – casual

Fetele din ziua de azi poarta tot ce e nou si inovator in domeniul incaltamintei tip sport. O pereche de jeans cu turul lasat sau skinny, asortati cu niste adidasi inalti cu sau fara platforma, eventual o palarie sau o sapca cool… suna bine nu? Un asemenea look parca nu va expira niciodata si va fi intotdeauna la moda.

Adidasii pot fi purtati cat mai lejer pentru ca sunt creati sa va ofere confort si relaxare. Ca si aspect puteti opta pentru perechi intr-o singura culoare, dar si in culori multiple. Moda ultimilor ani pune accentul pe diversitate si culori cat mai vii, de aceea adidasii de la mycloset sunt atat de colorati si veseli. Firme de renume precum Nike, Osiris, Puma sau DC si-au dat toata silinta sa creeze niste modele superbe de adidasi inalti. Fetele vor avea cu siguranta de unde sa aleaga.

adidasi inalti fete originali

Adidasi inalti fete originali

Stilul sport poate fi completat de cel casual intr-o maniera originala si de luat in seama, rezultand astfel adidasii inalti cu platforma. Fie ca va plimbati pe afara, fie ca mergeti la munca sau scoala, acestia pot fi solutia ideala pentru orice fata sau femeie. Va recomandam in acest sens articolele urmatoare.

adidasi inalti fete

Adidasi inalti fete

Linkuri sponsorizate