Adidasi New Balance de dama si barbati la pret redus – promotie limitata

Revenim cu o noua recomandare de data aceasta referitoare la o campanie limitata de reduceri la adidasii New Balance pentru femei si barbati. Aceasta promotie se desfasoara timp de o saptamana in cadrul magazinului fashionup. Reducerile sunt destul de mari incadrandu-se undeva intre 55 si 57%.

Modelele de dama sunt superbe avand un design modern sau tip classics asa cum se poarta la ora actuala. Culorile disponibile sunt si ele foarte variate incepand de la roz, mov, negru, albastru, verde si chiar portocaliu. Ce poate fi mai cool toamna asta decat sa purtati o pereche de New Balance originali impreuna cu o pereche de blugi in tendinte?

Indiferent daca sunteti din Bucuresti sau din orice parte a tarii acum puteti profita din plin de reducerile online. Ca si pret de pornire acestia incep de la aproximativ 124 lei cei mai ieftini.

adidasi new balance de dama si barbati

Adidasi New Balance de dama si barbati

Update articol: Promotia de pe fashionup s-a terminat.

Cei care sunt interesati in continuare de adidasii New Balance pot explora ofertele de pe new-balance.ro, un alt magazin online cu articole originale.

In urmatoarele randuri va vom prezenta doar o parte dintre produsele celui de-al doilea magazin despre care v-am vorbit.

new balance reduceri femei

New Balance reduceri femei

new balance originali barbati

New Balance originali barbati

Linkuri sponsorizate