Bilete avion low cost – oferte avantajoase de la companii aeriene

Atunci cand sunteti in cautarea unor bilete de avion catre destinatiile dorite este bine sa va informati din timp despre cele mai ieftine oferte de tip low cost. Pe site-ul vola veti putea cauta cu usurinta printre zborurile oferite de companiile aeriene de pe acest segment.

Vom aminti 4 dintre cele mai cautate companii low cost care opereaza si in Romania. Este vorba despre: ryanair, wizz air, blue air si pegasus. Le-am ales pe acestea pentru ca au preturile biletelor de avion la preturi foarte avantajoase.

Ryanair este o companie aeriana care are sediul in Dublin. Aceasta are o flota cu 305 avioane tip Boeing in dotare. La noi in tara efectueaza zboruri din Constanta catre Milano sau Pisa, iar din Targu Mures catre Bruxelles. Pentru a vedea si celelalte destinatii cautati zborurile Ryanair aici. Preturile pornesc de la 10 euro.

Wizz Air este o alta companie de tip low cost. Aceasta este ungureasca si are flota alcatuita din avioane Airbus. La noi in tara veti gasi bilete de avion ieftine pentru zboruri care pornesc din Bucuresti catre: Londra, Bruxelles, Paris, Venetia, Milano, Madrid sau Larnaca. Tarifele incep de la doar 17 euro. Vedeti toate destinatiile Wizz Air aici.

Blue Air este una dintre cele mai cunoscute companii aeriene din Romania. Zborurile acesteia pornesc chiar si de la doar 28 euro. Avioanele Blue Air pornesc de obicei din Bucuresti catre Bruxelles, Lyon, Paris, Larnaca, Florenta, Milano sau Roma, din Bacau catre Bologna, Dublin, Londra si Torino sau din Sibiu catre Stuttgart. Cautati zborurile Blue Air aici.

Pegasus are sediul in Istanbul, fiind dotata cu 44 avioane Boeing. Preturile incep de la 87 euro, iar destinatiile pe care le regasiti din Bucuresti sunt catre: Antalya, Ankara, Dubai, Londra, Milano, Tel Aviv sau Viena. Vedeti toate ofertele Pegasus aici.

Pentru a va face o idee generala despre zborurile disponibile va invitam sa navigati pe site-ul vola care va ofera posibilitatea sa va rezervati bilete de avion catre zeci de orase si de la zeci de companii aeriene tip low cost sau de linie.

bilete avion low cost

Bilete Avion Low Cost

Linkuri sponsorizate