Black Friday 2013 – noutati si recomandari utile

Dupa cum bine stiti in fiecare an exista o zi a reducerilor care poarta numele de Black Friday. In anul 2013 aceasta va incepe cu data de 22 noiembrie la unii, iar la altii cu data de 29 noiembrie. Foarte multe magazine online din Romania iau parte la acest eveniment punand la dispozitia tuturor clientilor numeroase promotii si reduceri speciale. Cele mai cautate produse sunt cele din categoria IT & C si electronice, urmate de haine si incaltaminte.

Multe dintre magazine anunta participarea lor cu o saptamana inainte sau mai devreme, iar altele continua cu unele promotii chiar si dupa aceasta zi. Noi vom fi pregatiti si va vom tine la curent cu listele de magazine participante. Vom publica mai multe articole dedicate zilei Black Friday din 2013 pentru a va anunta noile promotii care vor fi disponibile la momentul potrivit.

Speram ca magazinele se vor aproviziona din timp si ca vor face fata valului de clienti care va urma. Stati pe aproape pentru ca Zakea va publica in curand si magazinele participante la vinerea neagra. Le vom grupa pe categorii, tinand cont in special de fashion si de electronice.

Lista cu magazine din categorii ca: electronice, IT & C, aparate foto, telefoane si electrocasnice.

Lista cu magazine de haine si incaltaminte.

Oferte cu decoratiuni interioare pentru casa si lenjerii de pat.

Promotii la magazinele de ceasuri online.

Lista cu reduceri la carti online.

Si bineinteles ofertele magazinelor cu articole si jucarii pentru copii.

Linkuri sponsorizate