Blugi dama XXL – gama de articole cu marimi mari din seriile: stretch, bootcut sau conici

Iata inca un articol despre imbracamintea destinata persoanelor mai grasute. De data aceasta vom aborda blugii de dama XXL pe care ii puteti achizitiona din magazinul bonprix. Pantalonii cu marimi mari sunt foarte cautati, iar locurile unde ii puteti gasi sunt destul de putine. Tocmai din acest motiv am ales sa va prezentam aceasta colectie de jeansi.

Dupa ce am navigat prin paginile cu produse si am citit review-urile clientelor am ajuns la concluzia ca cei mai apreciati blugi sunt cei din categoriile: stretch gen evazati, wide sau drepti, precum si cei de tip bootcut, modelatori sau cei conici.

Culorile preferate sunt albastru in diferite nuante de la cel deschis pana la cel foarte inchis. De asemenea acestia pot fi purtati impreuna cu niste pantofi casual, sport sau de ce nu mai eleganti. Majoritatea femeilor poarta blugii aproape zilnic in timpul saptamanii, mai ales la munca sau atunci cand ies la o plimbare.

Preturile de pe bonprix sunt chiar convenabile, iar parerile clientilor pot fi vazute foarte usor la fiecare produs in parte dupa rating-ul acordat. In imaginea urmatoare aveti ocazia de a admira cateva dintre produsele cele mai cumparate din aceasta serie destinata marimilor mari.

blugi dama xxl perechi cu marimi mari

Blugi dama XXL perechi cu marimi mari

Linkuri sponsorizate