Bocanci zapada conceputi pentru a fi impermeabili si rezistenti

Aproape oricine isi doreste ca sa aiba macar o pereche de bocanci cu care sa umble prin zapada in voie pe timp de iarna fara a se uda la picioare si fara a ingheta. In acest scop au fost creati bocancii impermeabili care sunt confectionati din materiale speciale tratate si rezistente la temperaturi joase si umezeala.

Astfel de perechi de incaltaminte sunt purtate mai ales atunci cand mergeti la munte sau cand petreceti mult timp in aer liber, iar temperaturile sunt foarte mici. In cele ce urmeaza veti gasi prezentate cateva dintre cele mai populare colectii de bocanci din acest segment.

Pe mycloset si b-mall veti gasi doar articole de firma de la: Northside, UGG, Merrell, Timberland, Rockport, GBX, Hi-Tec, Sorel, Hunter si multe altele. Pe sports woomie sunt listate zeci de produse originale la preturi foarte mici reduse semnificativ. Acestea sunt de asemenea de marca precum: Karrimor sau Gelert.

bocanci zapada impermeabili

Bocanci zapada impermeabili

bocanci zapada de munte pentru iarna

Bocanci zapada de munte pentru iarna

bocanci karrimor si gelert de zapada

Bocanci Karrimor si Gelert de zapada

Fanii brand-urilor Adidas sau Nike isi pot satisface curiozitatea aruncand o privire asupra ofertelor din magazinul bodosport, specializat in articole casual – sport si outdoor.

bocanci adidas nike timberland si columbia

Bocanci Adidas Nike Timberland si Columbia

Daca preferati incaltamintea din gama Otter, Geox, Clarks si ECCO atunci magazinele otter si ecco shoes va stau la dispozitie cu o oferta variata de bocanci bine lucrati, compacti care au si un design atragator in acelasi timp.

bocanci otter geox si clarks de iarna

Bocanci Otter Geox si Clarks de iarna

bocanci ecco de zapada waterproof

Bocanci ECCO de zapada waterproof

Linkuri sponsorizate