Botine cu toc gros – preferatele femeilor

Toamna se stie ca este anotimpul in care trebuie sa incepeti sa purtati incaltaminte mai calduroasa si mai rezistenta. In acest scop au fost create botinele cu toc gros care, de fiecare data, revin in forta ca si cum nu s-ar demoda niciodata, ci se reinventeaza constant. Magazinele online au lansat recent noi colectii de botine de toate felurile si culorile, unele fiind mai ieftine, iar altele fiind orientate spre gama de lux.

Placerea de a purta o botina cu tocul gros se datoreaza confortului si stabilitatii in mers. Suprafata de contact, atunci cand pasiti, este mai mare si aveti mai multa siguranta. Ultimele modele lansate au tot felul de aplicatii gen tinte sau pietricele, iar altele se completeaza cu jambiere asortandu-se perfect cu restul tinutei.

Botinele pot fi cu sireturi, catarame sau cu fermoar, iar culorile cele mai cautate sunt negru, maro, rosu si bej. Unele dintre ele, pe langa tocul gros, mai au si o platforma inalta care este destul de cautata mai ales printre tinerele domnisoare. In cluburi sau la petreceri veti face furori printre prieteni daca veti incalta o asemenea pereche mai aparte.

botine cu toc gros

Botine cu toc gros

Femeile care apreciaza calitatea pot opta pentru articolele din piele de pe mycloset, care dupa cum se stie poarta numele unor brand-uri de exceptie.

botine cu toc gros online

Botine cu toc gros online

Linkuri sponsorizate