Ceasuri dama Guess – minute si secunde masurate cu eleganta

Ceasurile se impart in numeroase categorii cum ar fi: tip sport, casual, clasice, de lux, pentru copii sau fashion. Din categoria fashion poate cele mai cautate sunt ceasurile de dama Guess, renumite pentru design-ul lor mai deosebit. Culori precum argintiu si auriu sunt reprezentative pentru acest brand, fiind urmate si de alte nuante la fel de elegante precum: negru, roz, maro sau alb.

Indiferent de culoarea aleasa ceea ce se remarca in primul rand la ceasurile Guess sunt formele originale si pline de senzualitate. Pietricelele aplicate in combinatie cu cele mai sexy curele de ceas ies in evidenta de la prima purtare. Acestea pot fi purtate si in loc de bratari atunci cand mergeti la anumite evenimente sau ocazii speciale.

Watchshop si b-mall sunt doua magazine care se prezinta cu o gama foarte variata de ceasuri Guess atat pentru barbati cat si pentru femei. Asemenea accesorii reprezinta cadouri ideale care pot fi daruite celor dragi cu diverse ocazii.

Explorati toate modelele din colectiile celor doua magazine pentru a vedea in detaliu caracteristicile si preturile acestora.

ceasuri dama guess

Ceasuri dama Guess

ceasuri guess dama originale

Ceasuri Guess dama originale

Linkuri sponsorizate