Ceasuri inedite de lux cu un design unic

Cat de mult ati fi dispus sa cheltuiti pe un ceas si cum v-ar placea sa arate?

Am gasit cateva modele de lux foarte interesante cu un design foarte atragator si unic. Aceste ceasuri sunt printre cele mai costisitoare din lume si datorita faptului ca sunt create din materiale scumpe cum ar fi aur, aur alb si alte pietre pretioase.

Nu oricine isi perminte un asemenea ceas, unii poate doar viseaza la ele iar altii poate nici nu s-au gandit ca ar putea exista. Doar cei mai bogati oameni de afaceri detin asemenea modele. Aruncati o privire si cu siguranta veti ramane uimiti.

Acest ceas se numeste Hublot Black Caviar Bang, este unic in lume si costa 1 milion de dolari. Haideti sa vedem si de ce. Acest model a fost creat in 2000 de ore, cu o manopera foarte detaliata si meticuloasa.

ceas din aur alb hublot black caviar

Ceas din aur alb Hublot Black Caviar

Carcasa este compusa din aur alb de 18 carate iar cureaua contine peste 300 de pietre negre care fac un total de 25 de carate. Daca inca mai credeti ca acest ceas este scump, va inselati, mai exista si altele.

ceas din pietre pretioase chopard

Ceas din pietre pretioase Chopard

Chopard Super Ice Cube este denumirea acestui superb ceas iar pretul depaseste putin milionul de dolari (1.1 milioane de dolari). Numele se trage de la forma acestui ceas si anume ice cubes = cuburi de gheata. Probabil ca v-ati dat seama si din ce este realizat iar daca nu va spunem ca este confectionat dintr-un pachet de cuburi de pietre pretioase de 66 de carate.

ceas de lux patek philippe

Ceas de lux Patek Philippe

Patek Philippe’s Platinum World Time depaseste cu mult pretul celor doua ceasuri amintite mai sus. Nu mai putin de 4 milioane de dolari trebuie sa aveti in buzunar pentru a avea acest ceas. In anul 2002 a devenit cel mai scump ceas din lume cand a fost vandut la o licitatie. Cel mai interesant lucru la acest ceas este faptul ca afiseaza orele din diferite zone ale lumii.

Linkuri sponsorizate