Cele mai bune Camere Video Auto DVR din 2016 grupate pe categorii

In ultimul timp tot mai multe persoane vor sa-si monteze in masina proprie camere video auto care sa inregistreze imagini din trafic sau pentru a pastra amintiri cu locurile pe unde se plimba. Oferta de astfel de articole tip dvr din anul 2016 este una foarte variata, tocmai de accea ne-am gandit ca ar fi util un astfel de articol.

Avand in vedere ca fiecare cumparator are pretentiile sale de la un astfel de aparat, este bine sa analizati cam ce caracteristici trebuie sa aiba o astfel de camera pentru a se potrivi cu ceea ce doriti sa faceti cu ea.

Sunt cateva criterii pe care este bine sa le luati in considerare inainte de a cumpara modelul preferat si care va ajuta sa raspundeti la intrebarea: Cum aleg cea mai buna camera video auto dvr?

Ce rezolutie are?

Sunt mai multe tipuri de camere care filmeaza la rezolutii diferite. Majoritatea au cam doua tipuri de rezolutii la care pot filma: cele de 720p HD si cele de 1080p Full HD. In unele cazuri aceasta poate fi selectata in functie de dorinta utilizatorului.

Are tehnologia WDR?

Cele mai bune camere au implementata tehnologia WDR (Wide Dynamic Range) care va ajuta sa filmati in orice conditii, chiar si in cele de vizibilitate slaba.

Ce unghi de filmare are?

Pentru a surprinde imagini cat mai clare si mai complexe trebuie ca unghiul de filmare sa fie cat mai larg. Credem ca un unghi de 170 grade este ideal.

Are stabilizator de imagine si senzori?

Atunci cand va deplasati pe un drum mai accidentat nu veti putea filma in conditii optime daca dispozitivul video auto nu este echipat cu stabilizator de imagine si senzorii aferenti. Acestia sunt de obicei inclusi in modelele mai performante atat ca o componenta mecanica cat si in softul acestuia. Cel mai cunoscut senzor este G-sensor.

De ce alte caracteristici trebuie sa tineti cont?

Mai sunt cateva caracteristici si functii pe care este bine sa le luati in calcul: difuzorul, microfonul, ce conectivitate are (usb, hdmi), ce accesorii are incluse, ce garantie are, ce carduri suporta? Cardurile micro SD se cumpara de obicei separat, iar pe techstar veti gasi o multime de modele.

Alte particularitati de care mai puteti tine cont ar fi: filmare pe timp de noapte, functia de detectare a miscarii, pornire/oprire automata. De asemenea este bina sa va uitati la calitatea imaginii dupa numarul de mpx ai camerei.

In cele ce urmeaza va vom prezenta o serie de modele pe care le puteti gasi in oferta magazinului techstar. Acesta este specializat in camere video auto dvr de toate tipurile. Gama de produse este foarte variata si contine camere de mai multe tipuri printre care le amintim pe cele: de 720p HD, 1080p Full HD, cele duble, cele tip oglinda, cu WiFi si pentru marsarier.

cele mai bune camere video auto dvr

Cele mai bune Camere Video Auto DVR

Va oferim pe scurt cateva detalii despre cele mai cautate modele de camere video auto din cadrul magazinului mentionat anterior.

Camera auto dubla Allwinner A10 GS610 Full HD. Aceasta are 2 camere filmare (una in fata si alta in spate), are un display de 2.7 inch, camera este de 12mpx, iar unghiul de filmare este de 170 grade. Rezolutia la care filmeaza este de cea mai buna calitate fiind FullHD 1080p 1920 x 1024. Camera din spate este de tip HD. Cu ajutorul acesteia puteti filma si pe timp de noapte. Alte functii importante ar fi: detectia miscarii, G-sensor si TV out.

O alta camera buna este si Black Box Novatek C900 1080p Full HD de 12 mpx. Aceasta are un unghi de filmare de 170 grade, iar lentilele sunt hi-rez. Ecranul are marimea de 2.4 inch si afisajul este tip lcd. Functia WDR (Wide Dynamic Range) o face ideala pentru filmarea in conditii dificile precum lumina slaba sau alte conditii vitrege. Conectivitatea este asigurata de suportul hdmi. Are si suport pentru card memorie de pana la 32 GB. Alte functii utile sunt: detectarea miscarii, ciclizarea miscarii, sensorul G si conectivitatea cu ajutorul USB-ului.

Daca va doriti o camera video auto dubla tip oglinda atunci va recomandam modelul L806 Full HD de 12 mpx de pe techstar. Display-ul acesteia este unul generos de 4.3 inch cu afisaj tip lcd. Unghiul de filmare este ultra wide fiind de 170 grade pentru camera din fata si de 120 grade pentru camera din spate. Are bineinteles G-sensor, functia de detectie a miscarii si cea de pornire/oprire automata.

Va mai insiram o serie de modele care sunt de asemenea foarte cautate: camera Auto dvr Black Box General GS8000L 720p True HD de 5mpx, Novatek C898 FullHD de 12mpx cu tehnologie WDR sau Camera video Novatek AT550 FullHD de 12 mpx cu WDR.

Daca va doriti sa filmeze la rezolutii precum 720p HD sau 1080p Full HD iata cateva dintre cele mai vandute modele in imaginile urmatoare.

camere video auto dvr 720p hd

Camere video auto DVR 720p HD

camere video auto dvr 1080p full hd

Camere video auto DVR 1080p Full HD

Exista persoane care vor sa aiba camere duble atat cu functie de filmare in fata cat si in spate sau care isi doresc pe cele tip oglinda.

camere video auto duble

Camere video auto duble

camere video auto tip oglinda

Camere video auto tip oglinda

Daca doriti sa va conectati si la telefon o puteti face prin intermediul celor cu WiFi.

camere video auto cu wifi

Camere video auto cu WiFi

In cazul in care vreti sa fiti mai siguri atunci cand faceti parcari, atunci va recomandam camerele video auto pentru marsarier.

camere video auto pentru marsarier

Camere video auto pentru Marsarier

Linkuri sponsorizate