Cele mai vandute aparate de aer conditionat din 2018

Uneori multitudinea de oferte care contin aparate de aer conditionat este atat de mare incat cu greu va puteti decide care sunt cele mai bune pentru dumneavoastra.

Anul 2018 vine cu noi modele de top care se impun atat prin caracteristicile lor tehnice, dar si prin pretul accesibil pe care il au.

Din cate am observat in cadrul magazinului emag distingem cateva categorii de aparate care pot fi considerate ca fiind cele mai vandute sau bestseller: cele cu inverter, cu capacitatea generala de 12000 btu, care apartin brandului Star-Light, Daikin sau Samsung, precum si cele portabile.

Le vom lua pe rand si vom puncta pe scurt cateva trasaturi generale al acestora, cat si unele recomandari de modele populare pe care le puteti gasi si pe emag.

Inverter

Tehnologia cu Inverter este una dintre cele mai bune inovatii de ultima generatie, care se regaseste in componenta celor mai performante aparate de aer conditionat. Aceasta determina compresorul sa functioneze in asa fel incat sa faca economie de energie, dar sa si ofere eficienta maxima.

butoacinverter

Va prezentam 6 dintre cele mai vandute produse de climatizare cu inverter: Star-Light ACM-12BIN, Heinner HAC-12INVB Inverter, Whirlpool SPIS 412L Inverter, Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8, LG Standard Plus P09EN si Mitsubishi MSZ-DM35 Inverter.

aparate de aer conditionat cu inverter

Aparate de aer conditionat cu inverter

 

12000 BTU

Daca este sa ne luam dupa capacitatea generala sau de racire, atunci aparatele de aer conditionat cu 12000 btu sunt cele mai cautate. Motivul este unul destul de clar si anume faptul ca pot fi folosite in incaperi de dimensiuni medii, care se intalnesc in majoritatea locuintelor sau apartamentelor.

butoac12000

Recomandarile noastre din aceasta categorie cuprind 6 modele preferate de multi clienti ai magazinului emag: Star-Light ACM-12WIFI, LG Standard Plus P12EN, Samsung AR12KSWSBWKNZE, Gree GWH12QB-K3DNA1C, Mitsubishi MSZ-HJ35 Inverter si Whirlpool SPIW 412L Inverter.

aparate aer conditionat 12000 btu

Aparate aer conditionat 12000 btu

 

Star-Light

Acest brand se bucura de o mare popularitate pe timp de vara, fapt evidentiat si prin numarul mare de review-uri pe care le aduna modelele sale. Probabil motivele cele mai intemeiate sunt: pretul accesibil si complexitatea caracteristicilor pe care fiecare model le are.

butoacstarlight

Pe langa functiile de baza racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare, acestea ne surprind placut si cu unele mai speciale precum: autorestart, autocuratare, timer, control wifi de la distanta sau sleep – night mode.

Cele mai reprezentative produse ale acestui brand sunt urmatoarele: Star-Light ACM-09BIN, Star-Light ACM-18BIN, Star-Light ACMP-12A, Star-Light ACM-12AR, Star-Light ACM-09WIFI si Star-Light ACM-18WIFI.

aparate de aer conditionat star-light

Aparate de aer conditionat Star-Light

 

Daikin

Un alt brand recunoscut pe plan international este si Daikin. Aparatele sale au o structura solida si un design compact. Calitatea si fiabilitatea lor sunt puse in evidenta si prin faptul ca au o garantie destul de mare acoperind un interval de 36 luni.

butoacdaikin

Filtrele antipraf si antialergenice cu care sunt dotate reusesc sa creeze o atmosfera placuta in camerele in care sunt instalate. Cele mai apreciate articole sunt: Daikin FTX35J3-RX35K Inverter, Daikin FTXB25C-RXB25C, Daikin FTXB35C-RXB35C, Daikin FTXB50C-RXB50C, Daikin FTXB60C-RXB60C si Daikin Professional FTXS35K.

aparate aer conditionat daikin

Aparate aer conditionat Daikin

 

Samsung

Asa cum ne-a obisnuit celebrul brand Samsung se face remarcat aproape in orice domeniu al electrocasnicelor, cu atat mai mult in cel cu aparate de aer conditionat. Ceea ce le scoate in evidenta sunt compresoarele ultramoderne tip BLDC si design-ul ultracompact al unitatilor interioare.

butoacsamsung

Va recomandam urmatoarele modele care, cu siguranta ocupa locuri fruntase in preferintele clientilor: Samsung AR09KSFHBWKNZE, Samsung AR09KSWSBWKNZE, Samsung AR12MSFHBWKNEU, Samsung AR12MSPXBWKNEU, Samsung AR18MSFPEWQNEU si Samsung AR24MSFPEWQNEU.

aparate de aer conditionat samsung

Aparate de aer conditionat Samsung

 

Portabil (mobil)

Principala calitate a acestora este faptul ca pot fi mutate cu usurinta dintr-o camera in alta, iar instalarea lor nu se face pe perete, ci se aseaza pe podea. Ca si capacitate stau destul de bine putand face fata unor incaperi mai mici sau cu suprafata medie.

butoacportabile

Unele dintre ele au chiar functii si capacitati de racire apropiate celor tip standard. Din cate am observat pe timp de vara sunt preferate de tot mai multa lume, fiind practice si usor de utilizat.

In lista urmatoare puteti descoperi 6 dintre cele mai capabile aparate de aer conditionat portabile: Trotec PAC 2000E, Star-Light ACMP-09A, Argo Slimmy 9000 btu, Carrier PC-09HPPD, Trotec PAC 2600 S si Whirlpool PACW12CO.

cel mai bun aparat de aer conditionat portabil si mobil

Cel mai bun aparat de aer conditionat portabil si mobil

Speram ca v-au fost de folos recomandarile noastre si ca aveti o idee mult mai clara despre ce produse se cauta mai mult pe piata. Va uram o vara placuta si sa va bucurati cat mai mult de confortul termic dorit in locuintele dumneavoastra.

Linkuri sponsorizate