Cizme de cauciuc la moda si in acest an

Vremea rece si ploioasa vine si nu o puteti opri, insa puteti face in asa fel incat sa treceti cu mai multa usurinta peste aceste momente. Un prim pas pe care trebuie sa-l faceti in aceasta privinta este incaltarea unor perechi de cizme care sa va protejeze picioarele, dar in acelasi timp sa fie si la moda. Anul acesta continua sa se poarte cizmele de cauciuc de dama cat mai colorate.

Perechile prezentate in postul de fata sunt originale si fac parte din oferta magazinului mycloset. Spunem ca sunt de firma deoarece brand-urile de care apartin, precum Chooka, Nomad, Michael Kors sau Hunter sunt renumite in domeniul modei, orientandu-se in special catre zona de incaltaminte destinata femeilor.

Imprimeurile florale, culorile vesele si design-ul minimalist fac din aceste cizme niste adevarate opere de arta, desi la prima vedere ar parea ceva banal. Uitati-va indeaproape prin oferte si veti vedea cat de bine sunt confectionate si cat de impresionante sunt nuantele tuturor cizmelor. Majoritatea produselor au o catarama sau doua in partea de sus, iar talpile sunt fie in contrast, fie fac corp comun cu partea de sus a acestora.

Intampinati sezonul ploios si rece cu o pereche de cizme de cauciuc senzationale, cu un look unic care impresioneaza prin imaginatie si stil.

cizme de cauciuc

Cizme de cauciuc

Linkuri sponsorizate