Costume de baie XXL pentru femei plinute cu marimi mari – shopping tips

Poate nu toata lumea are marimi de fotomodel si poate nu toate persoanele cauta marimi mici precum S, M sau L! Acest articol este dedicat costumelor de baie care se potrivesc femeilor mai plinute care poarta marimi gen XXL si sunt mai plinute. Clientele magazinelor online care fac parte din aceasta categorie trebuie cateodata sa caute putin mai mult printre oferte pentru a-si gasi marimea potrivita.

Dupa ce am navigat printre numeroase oferte am gasit pentru dumneavoastra o serie de modele pe care vi le recomandam vara aceasta. Poate sugestiile noastre va vor fi de ajutor in alegerea dumneavoastra.

Pentru inceput va prezentam cateva modele de costume intregi modelatoare, unele tip tankini si altele tip rochita. Gama de culori este destul de variata incepand de la cele negre cu imprimeuri florale sau geometrice si continuand cu cele in culori mai deschise cum ar fi albastru, mov, verde etc. Cele mai multe se regasesc in combinatii de doua sau mai multe culori, dar sunt si cateva simple intr-o singura culoare.

costume de baie xxl intregi modelatoare sau stil tankini

Costume de baie XXL intregi modelatoare sau stil tankini

Urmatoarele recomandari fac parte dintr-o colectie vasta de costume formate din 2 piese si altele intregi.

costume de baie pentru femei plinute din 2 piese

Costume de baie pentru femei plinute din 2 piese

costume de baie intregi cu marimi mari

Costume de baie intregi cu marimi mari

Culorile vii pline de viata alaturi de un design italienesc original caracterizeaza colectia astratex dedicata costumelor de baie pentru femei plinute. Puteti selecta marimile potrivite dupa ce intrati in magazinul mentionat anterior bifand filtrele din meniul aflat in partea stanga a listei cu produse.

costume de baie de dama inflorate marimea xxl

Costume de baie de dama inflorate marimea XXL

Poate sunt printre voi adepte ale unor brand-uri celebre, de firma care cauta doar produse de lux gen Michael Kors, TYR sau La Blanca. Cele mai multe costume din acest segment sunt intregi si au marimi care pot porni de la 48, 50, 52 pana la 54 si 56.

costume baie marimi 48 50 52 54 si 56 de firma

Costume baie marimi 48 50 52 54 si 56 de firma

Bineinteles ca marimile care se potrivesc femeilor mai grasute nu corespund doar celor de genul XL, XXL sau 56 si 58. Exista numeroase alte tipuri de marimi de exemplu 60, 90D, 100D sau altele care pot fi luate in considerare atunci cand achizitionati un costum de baie.

costume de baie xxl oferta laredoute online

Costume de baie XXL oferta Laredoute online

Unele femei prefera sa cumpere sutienul si slipii separat sau din locuri diferite pentru ca pur si simplu nu se potrivesc in unele cazuri.

costume baie xxl tip rochita

Costume baie XXL tip rochita

Speram ca aceste sfaturi si recomandari va vor fi utile in alegerea dumneavoastra. Va uram spor la shopping si o vacanta cat mai placuta alaturi de familie si cei dragi!

Linkuri sponsorizate