Despre noi – Termeni si conditii

Zakea.info este un nou concept despre lumea modei si a recomandarilor de cumparaturi online.

Pe site veti gasi informatii diverse din fashion si ultimele aparitii de sezon pe care le puteti regasi in diverse magazine online din Romania. Incercam pe cat posibil sa publicam zilnic noi articole utile pentru vizitatorii siteului si care sa fie de un real ajutor pentru cei pasionati de moda si cumparaturi.

De asemenea nu am uitat nici de categoria Frumusete in cadrul careia veti avea ocazia sa cititi despre diverse sfaturi si articole specifice acestui domeniu, mai ales cele legate de cosmetica, machiaj sau coafuri.

Nu am uitat nici de categoriile dedicate timpului liber, stilului de viata si reducerilor de sezon pe care le vom publica zilnic pe site.

Termeni si conditii

Zakea.info, in articolele sale, face anumite recomandari si review-uri de produse si articole ale unor magazine online cu care se afla in relatii de afiliere.

Nu raspundem pentru modificarile de preturi pe care magazinele respective le fac sau pentru existenta sau nu in stoc a produselor respective. De asemenea achizitionarea produselor o veti face respectand termenii si conditiile fiecarui magazin online catre care facem noi redirectionarea.

Daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati folosind pagina de Contact.

Cu stima,
Echipa Zakea.info