Eco Slim forum, pareri si administrare picaturi la un pret accesibil

In acest an se pare ca au aparut tot mai multe solutii de slabit mai mult sau mai putin rapide. Picaturile Eco Slim reprezinta o inovatie in acest domeniu si sunt 100% naturale.

Aceasta prezentare este una de tip forum cu pareri si un mic review despre efectele sale si modul de administrare. Este bine sa stiti si de unde-l puteti cumpara.

prodcompoz44

Momentan Eco Slim poate fi achizitionat doar de pe site-ul oficial al producatorului la un pret de numai 140 lei, fiindu-i aplicata o reducere de 50%. Din cate am observat, inca nu poate fi gasit si in farmaciile catena, tei sau plafar.

eco slim forum

Eco Slim forum

In cele ce urmeaza veti afla mai multe informatii despre: compozitie, prospect, ingrediente si beneficii. Componentele de baza sunt naturale si cuprind urmatoarele extracte: glicerina vegetala, frunze de ceai verde, paducel, radacina de ghimbir, gust de capsuni si de zmeura.

De asemenea ingredientele contin cele mai importante vitamine B si anume: B2, B6, B5, B12 si B8. Acestea sunt completate de elemente precum: taurina, cafeina si acidul succinic.

eco slim pareri

Eco Slim pareri

Cele mai importante efecte si beneficii ale picaturilor Eco Slim sunt: slabirea cu pana la 10 – 12 kg pe luna, descompunerea depozitelor de grasimi in exces, ajuta la obtinerea echilibrului hormonal, controleaza metabolismul si eliminarea toxinelor sau a lichidului acumulat peste limitele normale.

eco slim administrare

Eco Slim administrare

Cateva picaturi Eco Slim se dizolva intr-un pahar cu apa si se bea o data pe zi, atunci cand luati masa sau dupa aceasta.

eco slim pret

Eco Slim pret

In aceasta perioada produsul poate fi achizitionat din magazinul oficial cu o reducere importanta de 50%.

pretredparerieco77

Daca doriti sa aflati detalii despre mai multe solutii de slabit, va invitam sa urmariti blogul nostru, deoarece vom publica periodic review-uri la tot felul de produse, retete sau diete pe care le puteti gasi online.

Linkuri sponsorizate