Espadrile barbati Lacoste – pasiune si inspiratie in moda masculina

Sezonul acesta se cauta enorm de mult espadrilele pentru barbati. Aceasta tendinta era de asteptat din moment ce s-a diversificat si oferta de produse din aceasta categorie. Asemenea incaltaminte merge perfect cu niste pantaloni scurti de blugi asortati cu un tricou sau o camasa cu maneca scurta. Iti da senzatia de libertate si lejeritate in mers, iar acest lucru este foarte important cand afara e extrem de cald.

Am ales sa vorbim in acest articol despre espadrilele pentru barbati marca Lacoste. Nu intamplator punem accentul pe acest brand deoarece, in domeniul pantofilor sport, s-a detasat cu mult fata de numeroase alte marci mai mult sau mai putin cunoscute. Lacoste aduce intotdeauna o nota de eleganta pantofilor, indiferent de categoria din care acestia fac parte. Reuseste, prin cele mai mici detalii, sa va starneasca admiratia si curiozitatea in acelasi timp.

In ceea ce priveste espadrilele de la Lacoste, acestea au un design interesant, menit sa bucure picioarele dumneavoastra atunci cand umblati. Materialul textil superior calitativ, greutatea redusa si culorile calde le propulseaza in topul incaltamintei de vara. Zona cu material elastic permite o incaltare rapida si comoda. Talpa acestora, de culoare alba, este de obicei in contrast cu nuantele partilor superioare ale espadrilelor. Aceasta caracteristica imprima o alura plina de atitudine celui care le poarta.

espadrile barbati lacoste

Espadrile barbati Lacoste

Linkuri sponsorizate