Espadrile dama superbe de la Lacoste si Adidas

Poate cele mai cautate tipuri de incaltaminte online din aceasta vara sunt espadrilele de dama. Chiar si barbatii prefera tot mai mult acest tip de pantof sport de vara. Este si normal ca sa fie atat de iubite din moment ce sunt printre cele mai comode incaltari existente la ora actuala. Toate femeile si fetele vor sa poarte cele mai dragute modele, iar noi incercam sa va indrumam spre cele mai bune oferte de pe piata.

Nu este usor sa gasiti niste espadrile adevarate si de calitate. Chiar si noua ne-a fost greu pana sa le gasim. Dintre numeroasele magazine online in care am cercetat am gasit cateva cu marfa foarte ok. Acestea sunt mycloset si shoes.ro. Imaginile de mai jos reprezinta o parte din colectiile puse la dispozitie de aceste shop-uri.

espadrile dama ieftine la preturi mici

Espadrile dama ieftine la preturi mici

In primul rand am grupat ofertele cu espadrile Lacoste de dama deoarece, credem noi, ca exprima cel mai bine esenta acestui tip de incaltaminte. Sunt usoare, au culori de vara, au logo-ul la vedere si sunt fabricate din materiale textile de o calitate superioara. Cu siguranta veti fi incantate in momentul cand le veti purta. Albastru deschis, roz si verde de vara, alb, negru clasic, auriu sau gri sunt culorile care le caracterizeaza cel mai bine.

espadrile dama

Espadrile dama

In al doilea rand am rasfoit prin paginile magazinului comodo si am dat peste niste espadrile chiar deosebite de la Adidas si alte marci. Acestea sunt mai speciale si datorita imprimeurilor florale care le diferentiaza fata de altele mai obisnuite. Design-ul lor este unul nonconformist, vesel si este specific sezonului estival.

espadrile dama adidas

Espadrile dama Adidas

Nu ramane decat sa va uitati peste fiecare dintre oferte si sa alegeti pe cele care va reprezinta si corespund asteptarilor voastre. Spor la cumparaturi si sa reveniti pe site-ul nostru pentru alte recomandari de shopping la fel de utile.

Linkuri sponsorizate