Geci Adidas dama care va asigura caldura si confort maxim – Performance sau Originals?

Ultimele tipuri de geci aparute in cadrul magazinului bodosport pun accentul pe calitate si pe fiabilitate. Pentru ca se apropie iarna majoritatea oamenilor cauta cu nerabdare sa se imbrace cat mai gros si daca se poate cu haine de firma. Adidas este poate una dintre cele mai renumite marci cand vine vorba de jachete.

Modelele de dama Performance sau Originals sunt in mare parte fabricate din materiale precum polyester in exterior, iar unele dintre ele au captuseala din puf si pene in interior. Ca si design se impart in 2 categorii: cele pana in talie mai scurte si cele tip parka mai lungi care sunt preferatele femeilor.

Din toate magazinele pe care le-am cercetat, bodosport se remarca prin modelele noi aduse in stocuri si prin preturile accesibile practicate. Daca vreti sa fiti originale atunci trebuie sa purtati o geaca de la Adidas.

Iata si cateva articole foarte cautate din aceasta categorie: Adidas Performance Powder Down, Premium Padded, Adidas Original Parka Winter sau Performance Cosy Down. In imaginea urmatoare puteti admira o parte din colectia magazinului mentionat in randurile de mai sus.

geci adidas dama

Geci Adidas dama

Linkuri sponsorizate