Ghiozdane Nike ieftine concepute pentru fete si baieti – preturi

Totul trebuie sa fie perfect in noul an scolar, indiferent daca sunteti in generala sau deja la liceu. Pentru majoritatea elevilor ghiozdanul este un accesoriu foarte important care completeaza tinuta de scoala in fiecare zi. In acest scop au fost create celebrele ghiozdane marca Nike, tocmai pentru a va simti in largul vostru si apreciati de ceilalti prieteni.

Logo-ul Nike este intotdeauna aplicat la vedere, intr-un mod discret care sugereaza originalitatea si calitatea indiscutabila a produsului. Atat fetele cat si baietii adora ghiozdanele de la Nike deoarece sunt confectionate din materiale foarte rezistente in timp si se prezinta intr-o paleta diversificata de culori, daca e posibil cat mai pline de viata pentru a alunga monotonia zilnica.

Majoritatea ghiozdanelor sunt prevazute cu cate unu, doua sau chiar trei compartimente care se inchid de preferat cu fermoare, dar si cu catarame unele dintre ele. Aceste articole sunt ideale pentru transportul rechizitelor scolare, al pachetelului cu mancare pentru pauza mare si a diverselor tinute vestimentare de schimb.

ghiozdane nike fete

Ghiozdane Nike fete

Ca si principale calitati mai enumeram: comoditatea in purtarea pe spate si pe umeri, libertatea in miscare si deplasare, rezistenta in timp si usurinta cu care pot fi manevrate in diverse situatii care pot aparea pe parcursul orelor de scoala. Mai mult decat atat, majoritatea pot fi purtate si in alte situatii sau momente ale zilei sau chiar in unele excursii.

ghiozdane nike baieti

Ghiozdane Nike baieti

Va invitam sa descoperiti toate modelele ieftine si sa le alegeti pe cele care sunt pe gustul dumneavoastra. Ofertele prezentate in acest articol apartin unor magazine online renumite pentru articolele sportive de marca.

ghiozdane nike ieftine

Ghiozdane Nike ieftine

Preturile acestora sunt accesibile si reflecta in principal calitatea brand-ului Nike situandu-se undeva intre 100 si 500 ron in functie de model.

ghiozdane nike preturi

Ghiozdane Nike preturi

Linkuri sponsorizate