Halate de baie dama si barbati pentru cei care merg la spa

Mersul la spa a devenit un obicei tot mai des intalnit si la noi mai ales in perioada lunilor de iarna, incepand cu decembrie pana in februarie inclusiv. Bineinteles ca puteti merge pe tot parcursul anului pentru relaxare, chiar si vara. Pentru a fi pregatiti cu adevarat pentru o astfel de ocazie este necesar sa aveti niste halate de baie confortabile si de calitate.

Modelele preferate atat de femei cat si de barbati sunt cele moi, pufoase, confectionate din bumbac sau bambus si care sa tina cald. Majoritatea sunt prevazute cu cordon, iar unele au si gluga. Bumbacul pufos absoarbe apa de pe corp si va mentine echilibrul termic dupa fiecare iesire din piscina sau de la sauna.

Am gasit pentru dumneavoastra 3 magazine care au in oferte halate de baie de dama sau pentru barbati incepand de la cele mai ieftine pana la cele de lux. Estiacasa pune accentul pe calitate comercializand numai articole de firma gen US Polo. Asternuturisiprosoape si 4 interior sunt alte 2 magazine de home & deco care au zeci de halate in diverse forme si combinatii de culori. Veti gasi chiar si seturi matrimoniale cu cate 2 halate si prosoape.

halate de baie ieftine si de lux

Halate de baie ieftine si de lux

halate de baie dama si barbati

Halate de baie dama si barbati

halate de baie bumbac moi si pufoase

Halate de baie bumbac moi si pufoase

Linkuri sponsorizate