Hanorace de firma barbati si dama marca Vans si Geographical Norway

Hanoracele sunt piesele vestimentare care se poarta intre sezoane, iar acum este un moment propice pentru asa ceva deoarece temperaturile de afara sunt inca destul de joase si nici prea ridicate. Atat barbatii cat si femeile prefera sa inlocuiasca cateodata imbracamintea mai eleganta si casual cu una de tip sport pentru ca este mai confortabila si ofera relaxare.

Vans si Geographical Norway sunt doua brand-uri internationale recunoscute pentru imbracamintea care adopta un stil mai urban. Hanoracele care apartin acestor marci sunt preferate in special de tinerii din ziua de azi pentru ca le ofera un look cool datorita design-ului si culorilor vii pe care le au.

Stilul urban se mai caracterizeaza si prin imprimeurile abstracte, cu scrisuri diverse si prin desenele care simbolizeaza anumite stari, personaje sau mesaje de efect. Gluga este un accesoriu de asemenea specific hanoracelor originale de dama si barbati care poarta amprenta marcilor Vans si Geographical Norway.

Pe comodo veti putea gasi zilele acestea o serie de hanorace din aceasta categorie cu preturi pornind de la doar 149 lei deoarece sunt la reducere. Grabiti-va sa mai prindeti oferta. Valabilitatea ei o veti putea vedea intrand pe site-ul magazinului mentionat anterior.

hanorace de firma pentru barbati si dama vans si geographical norway

Hanorace de firma pentru barbati si dama Vans si Geographical Norway

Linkuri sponsorizate