Hanorace Nike barbati – o colectie cu modele superbe

Scopul acestui articol este de a va informa cu privire la noutatile vestimentare aparute in ultima vreme, care poarta amprenta brand-ului Nike. De data aceasta ne-am oprit la gama de hanorace pentru barbati si mai precis la ultimele articole de pe piata. In urma research-ului efectuat prin magazinele din Romania ne-am oprit la cea mai reprezentativa gama de produse Nike si anume cea din cadrul magazinului bodosport.

Modelele pe care le veti gasi acolo sunt de ultima ora si bineinteles de o calitate mult superioara. Majoritatea poarta logo-ul sau sigla brand-ului mentionat anterior, au fermoar ca modalitate de inchidere si sunt inzestrate cu gluga pentru protectie impotriva vantului si frigului de afara. De asemenea pentru a sublinia caracterul practic al hanoracelor acestea poseda buzunare laterale numai bune pentru a va odihni mainile atunci cand va plimbati sau de ce nu pentru a depozita anumite lucruri personale.

Gri, albastru, bej sau negru sunt culorile dominante in cadrul acestei colectii, acestea imbinandu-se perfect. Pentru protejarea gatului de frig fermoarul se poate inchide pana in dreptul barbiei in cele mai multe cazuri. Tot pe bodosport veti putea achizitiona si articole marca Nike Air Jordan create dupa stilul celebrului baschetbalist.

Descoperiti in cele ce urmeaza o parte din colectia de ultima ora de pe bodosport. Pentru a vedea toate detaliile si preturile disponibile va invitam sa intrati in magazin.

hanorace nike barbati

Hanorace Nike barbati

Linkuri sponsorizate