Montaj aer conditionat cu sau fara kit executat de firme specializate

Suntem siguri ca vara asta majoritatea persoanelor si firmelor au de gand sa-si achizitioneze un aparat de aer conditionat. Dupa ce l-ati cumparat trebuie sa-l si instalati, insa acest lucru se poate realiza doar cu o firma specializata in domeniu.

In cadrul magazinului emag veti gasi oferte de montaj aer conditionat atat cu kit-ul de instalare inclus cat si fara acesta. Aparatele care pot beneficia de acest serviciu sunt cele care au capacitatea de racire de 9000, 12000, 18000 sau 24000 BTU.

Durata de instalare se incadreaza undeva intre 10 – 15 zile lucratoare. Firma care realizeaza montajul este Depanero, insa aceasta poate subcontracta si alte firme autorizate pentru efectuarea acestuia. Oferta de pe emag este destinata mai multor orase si zone din tara printre care amintim doar o parte: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Constanta, Oradea, Craiova, Brasov sau Ilfov. Daca doriti sa vedeti toate orasele va invitam sa intrati in pagina magazinului emag.

Serviciul de montaj care nu include kit-ul de instalare este valabil pentru aparatele care au deja kit inclus in pachet. Brand-urile care sunt acceptate pentru aceasta oferta sunt: Star-Light, Vortex, Arctic si Beko.

Montaj aer conditionat fara kit >> detalii si pret

Un lucru important de specificat este faptul ca montajul este valabil atat pentru un aparat cumparat de pe emag cat si pentru unul procurat din alt magazin. Dupa ce comandati un astfel de serviciu va urma o programare telefonica prin intermediul careia se va stabili termenul de instalare.

Mai specificam cateva detalii importante pe care e bine sa le cunoasteti: amplasarea unitatii exterioare si a celei interioare se face in limita celor 3 m de traseu frigorific, garantia de instalare este de 12 luni, iar orice lucrari care nu sunt incluse se platesc suplimentar. Toate detaliile le veti putea vedea in pagina ofertei de montaj de pe emag.

montaj aer conditionat

Montaj aer conditionat

Cea de a doua oferta de montaj aer conditionat include kit-ul de instalare standard si este valabil pentru aparatele achizitionate fara kit in pachet. Brand-urile care sunt compatibile cu acest serviciu sunt: Samsung, Star-Light, Whirlpool, Vortex, Mideea, Heinner, Electrolux, Daewoo, Arctic, Beko si LG.

Montaj aer conditionat cu kit >> detalii si pret

Exista un continut standard al kit-ului de instalare si anume: traseul frigorific de 3 m liniari, cablul electric de 3.5 m liniari si tubul de evacuare a condensului de 2 m liniari. In rest toate datele, respectiv garantia de instalare sau programarea este la fel ca in cazul primei oferte de serviciu de montaj.

Daca inca nu ati achizitionat aparatul de aer conditionat potrivit dumneavoastra puteti vedea aici cele mai vandute modele din acest sezon. Noile tehnologii incorporate in structura acestora va vor face viata mult mai usoara, iar zilele de vara vi se vor parea mult mai racoroase decat sunt in realitate.

Linkuri sponsorizate