Ochelari de soare Burberry pentru femei si barbati

Vara asta ar fi bine sa purtati niste ochelari de soare care nu prea au vreun adversar pe masura. Este vorba de ochelarii de firma Burberry, care putem spune ca sunt niste ‘delicatese’ in lumea accesoriilor de pretutindeni. Acestia indiferent sub ce forma se gasesc se detaseaza cu mult fata de alte marci mai mult sau mai putin cunoscute.

Ca element caracteristic la unele veti gasi pe rame anumite linii sau elemente geometrice in culori specifice brand-ului Burberry. Nota distinsa si eleganta pe care o emana o asemenea pereche de ochelari va poate completa o tinuta pe masura in orice moment al zilei si cu orice ocazie.

Daca faceti parte din categoria femeilor care tin la look-ul lor veti putea achizitiona ochelari cu rame mai ovale, tip ‘bee’, stil ‘police’, mai mulate pe fata si chiar ‘geek style’ care sunt foarte la moda. Admirati cateva astfel de modele in imaginea urmatoare.

ochelari de soare burberry pentru femei

Ochelari de soare Burberry pentru femei

La fel, daca reprezentati partea masculina atunci va recomandam urmatorii ochelari de barbati facuti pentru cei care apreciaza calitatea la cel mai inalt nivel.

ochelari de soare burberry pentru barbati

Ochelari de soare Burberry pentru barbati

Linkuri sponsorizate