Oferte Revelion 2014 – la munte, in Romania sau in strainatate

Revelionul este poate momentul cel mai asteptat din an, atunci cand toti oamenii se bucura de trecerea in noul an cu sperante noi si bucurii alaturi de cei dragi. Pentru ca trebuie sa va pregatiti din timp este bine sa stiti ce oferte de Revelion veti putea gasi in 2014 atat in Romania cat si in strainatate.

La noi majoritatea agentiilor de turism au pregatit oferte pentru petrecerea sfarsitului de an in cele mai frumoase locatii din tara, fie ele la munte, la tara sau in diverse statiuni balneare. Enumeram cateva dintre cele mai renumite locatii care sunt ideale pentru petrecerea revelionului. Toate ofertele le veti putea gasi pe ocaziituristice.ro :
La munte puteti alege de exemplu: Valea Prahovei cu statiunile Sinaia, Predeal, Busteni.
De asemenea Poiana Brasov are oferte care mai de care mai atragatoare pentru petrecerea revelionului 2014.
Tot la munte puteti alege zona Bran, Moeciu, Rucar care impresioneaza prin ospitalitate, peisaje si mese imbelsugate traditionale.
Pentru cei care prefera un revelion in stil mai rustic, ofertele din Maramures si Bucovina sunt solutia perfecta.
Exista chiar si oferte pentru persoanele care vor sa petreaca sfarsitul si inceputul de an in statiunile balneare precum: Calimanesti, Sovata, Baile Felix si altele la fel de cautate.

oferte revelion 2014 munte romania strainatate

Oferte Revelion 2014 munte Romania strainatate

Mergem mai departe si amintim cateva oferte de revelion 2014 pentru cei care vor sa mearga in strainatate in Europa sau in alte locuri de pe alte continente mai exotice. Geniustravel si ocaziituristice stau foarte bine si la aceasta categorie. Noi vom enumera cateva destinatii care sunt printre cele mai solicitate de turisti:
In Europa: Austria, Bulgaria, Franta la Paris, Germania, Spania, Italia.
In Dubai, Turcia, Israel, Thailanda.
In Brazilia, Mexic, Republica Dominicana.
In SUA, Egipt si chiar Mauritius.

revelion 2014 oferte europa asia america

Revelion 2014 Oferte Europa Asia America

Urmariti ofertele de pe cele doua site-uri amintite mai sus geniustravel si ocaziituristice pentru a fi la curent cu ultimele noutati referitoare la ofertele de revelion. Cine stie poate vor fi chiar si oferte last minute care sunt mai ieftine.

Linkuri sponsorizate