Pantaloni trening barbati asa cum se poarta – conici, cu tur sau drepti

Mai nou majoritatea barbatilor prefera pantalonii de trening conici sau cu turul lasat care sa fie de preferat din bumbac si sa apartina unor brand-uri cunoscute ca Nike, Adidas sau Puma. Cautarea unor astfel de perechi de pantaloni nu este tocmai simpla, tocmai de aceea venim in ajutorul dumneavoastra cu niste recomandari utile zicem noi. Pe langa cei conici sau cu tur am selectat cativa pantaloni si mai drepti pentru ca inca sunt la moda.

O prima selectie ar fi din colectia de pe comodo care surprinde cel mai bine tendinta catre pantalonii de trening conici sau cu tur. Acestia au in zona taliei un cordon iar in dreptul gleznelor au elastic astfel incat sa fie mai stransi in partea de jos. In combinatie cu niste tenisi sau adidasi de firma arata chiar bine si, in plus, sunt foarte comozi. Trebuie din cand in cand sa mai uitati si de blugi si sa va orientati catre trening, mai ales cand va plimbati pe afara in timpul liber sau de ce nu chiar prin casa.

pantaloni trening barbati conici si cu tur

Pantaloni trening barbati conici si cu tur

Urmatoarea colectie prezentata contine articole de firma de pe originals care, ca de obicei, au preturi accesibile si sunt de o foarte buna calitate. Acest magazin ne-a obisnuit cu marcile comercializate gen Adidas, Nike, Ecko, Converse sau Zoo York. Preturile sunt accesibile pentru oricine si multe produse sunt la promotie.

pantaloni de trening pentru barbati din bumbac

Pantaloni de trening pentru barbati din bumbac

Un alt magazin interesant este bodosport care are marfa mai deosebita care nu o prea puteti gasi in alta parte. Am selectat pentru prezentare cativa pantaloni de la Adidas si Nike care au un design si un look mai diferit fata de cum v-ati obisnuit.

pantaloni barbati trening adidas

Pantaloni barbati trening Adidas

pantaloni trening nike originali

Pantaloni trening Nike originali

In final, dar nu cel din urma, am ales sa prezentam oferta de la zorilestore care cuprinde in cea mai mare parte pantaloni de trening pentru barbati marca Puma. Daca sunteti fanii Puma atunci zorilestore este locul cel mai bun pentru a va achizitiona imbracamintea dumneavoastra preferata.

pantaloni puma de trening barbati de firma

Pantaloni Puma de trening barbati de firma

Linkuri sponsorizate