Pantofi Oxford dama care completeaza perfect o tinuta casual sau office

De multe ori este nevoie sa abordati un stil mai casual sau office care, in acelasi timp, sa exprime si eleganta. In acest scop au fost creati pantofii tip Oxford de dama care desi nu au tocul prea inalt va ofera siguranta, un look impecabil si confort in acelasi timp. Pentru ca incaltamintea de dama trebuie sa fie de calitate am ales sa va prezentam in acest articol cateva oferte de pantofi de top confectionati din piele si pe care-i puteti regasi in magazinele online: b-mall, mycloset si dasha.

Preturile acestora variaza de la cei mai ieftini la cei de lux care apartin unor brand-uri celebre internationale. Designul caracteristic stilului Oxford se identifica prin: varful rotunjit, tocul mic, talpa solida, liniile perforate de pe suprafata care urmeaza niste contururi curbe in stil mai vintage, culorile foarte variate, faptul ca se inchid de cele mai multe ori cu sireturi si prin diversele imprimeuri sau aplicatii de efect.

Daca tot am vorbit de culori amintim cateva nuante care sunt mai cautate: negru, auriu, argintiu, rosu, maro, bej, galben si albastru. Imprimeurile pot fi florale, abstracte sau geometrice, iar aplicatiile pot fi cu pietricele sau tinte.

Pentru ca imaginile fac cat o mie de cuvinte va prezentam colectiile urmatoare.

pantofi oxford dama

Pantofi Oxford dama

pantofi oxford din piele originali

Pantofi oxford din piele originali

pantofi oxford ieftini

Pantofi oxford ieftini

pantofi de firma

Pantofi de firma

Linkuri sponsorizate