Perie de par rotativa – Black Friday: reduceri si oferte

Cand vine vorba de aranjat si ingrijit parul femeile apeleaza la tot felul de accesorii si de metode care mai de care mai interesante. De multe ori nu vreti sa mai mergeti la coafor sau pur si simplu vreti sa va aranjati intr-un anumit fel parul, iar pentru acest lucru aveti nevoie de o perie de par rotativa sau cu aer cald.

Aceste articole sunt foarte cautate mai ales datorita preturilor accesibile, cat si fiabilitatii lor avand in vedere ca provin de la brand-uri de top din acest domeniu precum: BaByliss, Rowenta, BABYLISSPRO, Philips, Remington, Corioliss sau Braun. Chiar si saloanele profesionale de coafor au in dotare asemenea accesorii.

buton-zakea-11

Probabil cea mai buna oportunitate de a va achizitiona o astfel de perie de par este ziua de Black Friday care in cazul magazinului emag are loc in noiembrie. Veti gasi reduceri si promotii la marea majoritate a ofertelor, preturile incadrandu-se in intervale precum: 50 – 100 lei, 100 – 200 lei (cele mai multe) si peste 200 lei.

perie de par rotativa black friday

Perie de par rotativa Black Friday

Atunci cand va achizitionati peria de par preferata este bine sa va uitati la materialul din care este confectionat invelisul acesteia ca de exemplu: ceramica, turmalin sau plastic. Primele 2 sunt recomandate daca va doriti niste produse de calitate superioara si fiabile in timp. Parul dumneavoastra se va bucura de tratamentul profesionist la care-l veti supune.

buton-zakea-11

O alta caracteristica importanta dupa care este bine sa va uitati este si ce tip de utilizare are: umed, uscat sau ambele. Indrazniti si profitati de reducerile generoase pe care emag le aplica de Black Friday.

Linkuri sponsorizate