Pinguinul Pin Pin la doctor de la Puffy Pets – best seller pe noriel

Daca va intrebati ce cadou sa-i faceti copilului dumneavoastra atunci va recomandam una dintre cele mai iubite si cumparate jucarii de pe noriel si anume: Pinguinul Pin Pin la doctor care apartine brand-ului Puffy Pets. Aceasta face parte din categoria mult indragita de toate fetitele – plusuri electronice cu functii diverse.

Aceasta jucarie reprezinta un pinguin de plus care are diverse caracteristici speciale si care poate fi ingrijit ca si cum ar fi bolnav. Acesta poate arata ca si atunci cand are febra, poate scoate niste sunete triste sau misca ciocul.

Acesta are si functii interesante care se declanseaza atunci cand este tratat: cu biberonul, cu injectia si prin mangaiere. Acestea reflecta faptul ca se face bine, facandu-l sa para mult mai fericit dand din coada si scotand sunete de bucurie.

In plus, mai are o functie speciala care consta in faptul ca ii puteti asculta bataile inimii cu stetoscopul dupa ce este apasat pe piept. Bineinteles ca in oferta sunt incluse accesorii precum: biberon, seringa si stetoscop.

Jucaria Pinguinul Pin Pin functioneaza pe baza a 3 baterii tip AA, iar ca si dimensiune putem spune ca are aproximativ 45 cm.

Va invitam sa vedeti toate detaliile ofertei de pe noriel. Momentan puteti beneficia si de o reducere substantiala.

pinguinul pin pin la doctor de pe noriel

Pinguinul Pin Pin la doctor de pe noriel

De asemenea puteti urmari si un clip video cu ceea ce poate face o astfel de jucarie atat de mult iubita de fetite mai ales.

Linkuri sponsorizate