Posete tip Clutch de ocazie pentru nunta, banchet sau alte evenimente

La o petrecere importanta trebuie sa aveti o tinuta adecvata formata dintr-o rochie de seara eleganta, niste pantofi sau sandale cu toc si bineinteles nelipsita poseta. Aceasta poseta nu poate fi de orice tip, ci trebuie sa fie una micuta tip plic de exemplu sau asa cum este la moda mai nou tip clutch. Cea din urma arata foarte dragut si se inchide cu un sistem simplu ca si un portofel de dama.

Dimensiunile mici ale clutch-urilor de ocazie le fac sa fie accesoriile perfecte pentru rochiile de gala care se poarta la diverse nunti, botezuri, banchete sau alte tipuri de evenimente mai deosebite.

Culorile plicurilor clutch sunt dintre cele mai variate, iar imprimeurile sunt astfel concepute incat sa se poata asorta la diverse tipuri de outfit-uri. Astfel acestea pot fi: argintii, aurii, negre, rosii sau bej, putand fi accesorizate la randul lor cu tot felul de imprimeuri si pietricele stralucitoare.

Daca sunteti in cautarea unor posete tip clutch atunci oferta magazinului fashionagenda credem ca este una dintre cele mai atragatoare din cate am gasit. In plus preturile sunt mai mult decat accesibile incepand de la aproximativ 79 lei. Pentru a vedea toate modelele si preturile exacte va invitam sa intrati in magazinul pe care l-am mentionat.

clutch de ocazie

Clutch de ocazie

Linkuri sponsorizate