Reduceri ondulator de par de Black Friday de la Remington, BaByliss si altele

Aranjatul parului face parte din activitatea zilnica in cazul femeilor care vor sa arate bine de fiecare data cand ies din casa. O modalitate de a incerca noi coafuri este sa va ondulati parul cu ajutorul ondulatoarelor de par si sa obtineti diverse stiluri precum: cret, cu bucle, ondulat, cu volum, drept sau creponat.

Marea majoritate a femeilor asteapta momentul prielnic de Black Friday ca sa cumpere ondulatorul de par mult dorit. Pentru asta sunt dispuse sa astepte pana in noiembrie, atunci cand pe emag se va desfasura celebrul eveniment plin de reduceri si oferte cu promotii atractive.

buton-zakea-11

Preturile variaza de obicei in intervalele: sub 50 lei, intre 50 – 100 lei, 100 – 200 lei (cele mai multe), 200 – 500 lei si peste 500 lei. In ceea ce priveste calitatea si performanta produselor, acestea sunt reflectate in special de brand-urile de la care provin. Printre cele mai bune si bine vandute sunt cele de la: Remington, BaByliss, BABYLISSPRO, Philips, Rowenta, Victronic, Braun, Winsor sau Princess.

reduceri ondulator de par black friday

Reduceri ondulator de par Black Friday

Credem ca un ondulator de calitate sau unul profesional poate fi de folos atat acasa cat si in saloanele de coafura. Exista mai multe tipuri de ondulatoare, la unele dintre ele putandu-se schimba varful. Astfel pot fi: conice, automate, triple, subtiri sau mai groase.

In orice caz un asemenea aparat este destul de ieftin si util pentru aranjarea rapida a parului, indiferent daca este mai scurt sau mai lung, stil afro sau cu bucle mai mari. Parerile si review-urile clientelor de pe emag pot fi inca o sursa de informatie inainte de achizitionarea propriu-zisa.

buton-zakea-11

Este bine sa fiti la curent si cu alte caracteristici pe care le puteti intalni la cele mai multe tipuri de ondulatoare: treptele de viteza pot fi sub 5, intre 5 – 10, utilizarea este pe uscat in cele mai multe cazuri, numarul de accesorii poate fi sub 3, intre 3 – 6 sau peste 6, iar cablul de alimentare poate avea lungimi diferite sub 2 m sau intre 2 – 3 m.

Linkuri sponsorizate