Reduceri Vinerea Neagra 2013 – oferte cu preturi promotionale

Anul acesta reducerile cele mai mari din mediul online vor incepe in data de 22 noiembrie 2013 la unele magazine, iar in cazul altora in data de 29 noiembrie. Aceasta zi este cunoscuta sub denumirea de Vinerea Neagra sau Black Friday. Dupa cum va asteptati ofertele promotionale care predomina sunt cele din domeniul electronicelor si IT, insa au cunoscut o crestere semnificativa si discount-urile pe categorii gen fashion, carti sau altele la fel de cautate.

Magazinele care participa la acest eveniment trebuie sa se pregateasca din timp cu articole noi si oferte avantajoase, iar din punct de vedere tehnic speram sa faca fata valului de vizitatori care va creste semnificativ. Probabil cei care vor veni cu cele mai bune oferte si cu dotarea tehnica corespunzatoare vor fi cei mai avantajati.

Vinerea Neagra este ocazia unica din anul 2013 in care veti putea profita la maxim de numeroasele promotii si reduceri. Din acest motiv ne-am propus sa venim in ajutorul dumneavoastra si sa va prezentam o lista cu magazinele participante. Urmariti-ne periodic pentru ca o vom actualiza din timp.

Electronice, electrocasnice, tablete, laptop-uri, televizoare, smartphone-uri si foto – video:

Imbracaminte, incaltaminte si accesorii:

Home & Deco:

Ceasuri originale la promotie:

Oferte carti de la librariile online:

Produse destinate copiilor:

Linkuri sponsorizate