Robinet electric Delimano pentru incalzit apa la un pret accesibil

Pentru casele de la tara, cabane si chiar pentru apartementele de la oras unde instalatia de apa calda nu functioneaza exista o solutie la indemana oricui si anume robinetul electric Delimano. Acesta poate fi folosit in bucatarie pentru a incalzi cu usurinta apa in cazul in care nu aveti boiler sau incalzire centrala.

Suntem convinsi ca ati vazut si in reclama la tv acest produs atat de util. In magazinul online topshop poate fi achizitionat la un pret de doar 179 lei. Tot acolo veti putea vedea detalii despre produs, pareri, comentarii si opinii ale clientilor.

In acest articol vom face si un mic review al acestui robinet pentru a sti dinainte ce fel de caracteristici are si la ce poate fi folosit.

Cum se instaleaza?

Instalarea acestuia se face cu usurinta. Pentru a afla exact cum se procedeaza va recomandam sa descarcati din pagina produsului din magazin manualul de utilizare. De asemenea priza la care va fi conectat trebuie sa fie cu impamantare. In ceea ce priveste alimentarea cu apa acesta trebuie sa fie racordat la un furtun care are robinet de reducere pentru debitul apei.

Cum functioneaza?

Modalitatea de functionare este simpla si eficienta, robinetul avand in interior un element care poate incalzi apa pana la 60 grade Celsius. In doar 5 secunde apa devine fierbinte. Are si un sistem de reglare pentru ca apa sa poata fi mai calduta sau mai fierbinte. Conectarea la priza se face printr-un cablu electric de 1 m lungime. Consumul redus de energie il face ideal pentru utilizarea zilnica.

La ce poate fi folosit?

Robinetul Delimano poate fi folosit la incalzirea apei pentru spalat vase, pentru ceai, supe, cafea si in multe alte situatii. Se recomanda folosirea lui doar pentru chiuveta (de preferat la bucatarie), nu si la dus sau la cada de baie.

Alte caracteristici utile

Are o putere de 3 kW.
Are o capacitate de incalzire a apei de 1.5 pana la 2 l/min.
Este fabricat din metal si material plastic, avand o greutate mica si fiind foarte compact.
Are izolatie ceramica in interior care ofera siguranta.

Va invitam sa intrati in magazinul topshop pentru a vedea toate specificatiile si pretul acestui produs.

robinet electric delimano

Robinet electric Delimano

Daca sunteti interesati sa-l vedeti in actiune va prezentam urmatorul clip video.

Linkuri sponsorizate