Rochii de mireasa 2014 – colectie de vis cu articole de firma de lux

Poate unul dintre cei mai importanti pasi inainte de o nunta este alegerea rochiei de mireasa. In acest articol va vom prezenta cateva oferte de rochii din aceasta categorie. Este bine de stiut ca modelele selectionate fac parte din gama de lux, alcatuind o colectie exclusivista adusa in Romania de magazinul online estudioespana.

Dupa cum v-ati dat deja seama creatiile de fata apartin unor renumiti designeri spanioli. Vom enumera o serie de nume pentru a va face o idee: Fara Sposa, Fran Rivera Alta Costura, Miguel Suay, Immaculada Garcia sau Raimon Bundo.

Tinand cont de calitatea si frumusetea acestor rochii putem spune ca femeile care le poarta fac parte de obicei din randul oamenilor care-si permit o tinuta cu adevarat de lux si care sa impresioneze pe oricine le-ar vedea astfel imbracate.

Ca si materiale rochiile de mireasa de la estudioespna scot in evidenta satinul, voalul, tulul sau dantela, iar ca si aspect majoritatea sunt lungi, unele dintre ele avand trena. In partea superioara exista piese cu sau fara bretele, decolteturile fiind foarte elegante. Majoritatea au culoarea alb – ivory.

Va invitam sa admirati cateva modele superbe din anul 2014. Cu siguranta va vor placea enorm!

rochii de mireasa 2014

Rochii de mireasa 2014

Linkuri sponsorizate