Rochii in Culoarea anului 2014 roz – mov orhidee la reducere

Dupa cum probabil deja ati aflat de la televizor sau din online culoarea anului 2014 este roz – mov orhidee. Decizia a fost luata de institutul Pantone care in fiecare an se ocupa cu evaluarea diverselor tendinte in moda si alte domenii si cu stabilirea culorii oficiale din anul respectiv. Dupa parerea noastra roz – mov e o combinatie reusita care merge aproape in orice imprejurare.

In plus in aceasta perioada magazinul tinar ofera reduceri de pret la o serie de rochii in culori care fac parte tocmai din aceasta categorie. Descoperiti cateva modele chiar in imaginea urmatoare.

rochii culoarea anului 2014 roz mov orhidee

Rochii in culoarea anului 2014 roz – mov orhidee

Pentru ca e logic sa nu purtati chiar non-stop culoarea anului va mai dam cateva ponturi referitoare la alte culori care sunt in tendinte in acest an.

Albastrul in diverse nuante – va prezentam mai jos o serie de rochii pe aceasta culoare tot la reducere.

rochii casual albastre in tendinte

Rochii casual albastre in tendinte

Rozul alaturi de galben si portocaliu – oranj perfect pentru categoria topuri: de la bluze si sacouri pana la tricouri si pulovere. Articolele cu aceasta culoare sunt tot la reducere.

sacouri bluze si tricouri de culoare roz galben portocaliu

Sacouri bluze si tricouri de culoare roz galben portocaliu

Alte culori in tendinte pentru sezonul care va urma sunt griul si bejul in nuante gen palona, respectiv sand. De asemenea rochiile in astfel de culori de pe tinar au in aceasta perioada preturi promotionale.

rochii dama gri si bej modele noi 2014

Rochii dama gri si bej – modele noi 2014

Linkuri sponsorizate