Sandale Nike copii pentru fete si baieti

Copiii dumneavoastra au nevoie de o incaltaminte de calitate mai ales pe timp de vara cand piciorusele lor trebuie sa fie aerisite si protejate in acelasi timp. Cu acest scop au fost create si sandalele Nike destinate copiilor astfel incat sa se poata plimba si juca in voie pe afara. Articolele insirate in imaginile urmatoare le-am gasit in paginile magazinului b-mall si sunt printre cele mai variate din aceasta categorie. Am cautat si in alte parti, insa aici am dat peste o oferta mai bogata.

Culorile sandalelor sunt cele specifice copiilor, de exemplu pentru fetite puteti alege roz, verde si mov, iar pentru baieti exista perechi pe negru, maro, verde, etc. Daca totusi preferati slapii in locul sandalelor in paginile magazinului veti avea ocazia sa alegeti ce doriti.

Sistemul de inchidere al acestora este cu scai sau la unele cu barete mai elastice pur si simplu care se muleaza pe glezna copilului. Alte motive pentru care ar trebui sa optati pentru alegerea unor sandale marca Nike ar fi: sunt usoare si foarte comode, sunt rezistente, fiabile si arata incredibil de bine in picior.

sandale nike copii fete

Sandale Nike copii fete

Va invitam sa explorati toate ofertele disponibile si sa le faceti surprize cat mai placute copiilor dumneavoastra. Ii veti face fericiti cu siguranta.

sandale nike baieti pentru copii

Sandale Nike baieti pentru copii

Linkuri sponsorizate