Scaune auto copii – reduceri Black Friday

Daca aveti copii si doriti sa-i duceti cu masina atunci cel mai comod si sigur mod de a o face este sa folositi un scaun auto special conceput in acest sens. Majoritatea modelelor de pe net sunt destul de accesibile ca si pret, insa daca vrei sa va bucurati de reduceri substantiale cea mai buna solutie este sa le achizitionati cu ocazia zilei de Black Friday.

In anul acesta evenimentul se va desfasura in cadrul magazinului online emag in luna noiembrie. Cu siguranta veti gasi oferte avantajoase la toate tipurile de scaune auto pentru copii si bebelusi.

Ca sa va faceti o idee despre cat de ieftine sunt aceste produse, va enumeram intervalele de preturi la care le puteti gasi: intre 50 – 100 lei, 100 – 200 lei, 200 – 1000 lei (cele mai multe), 1000 – 3000 lei si chiar intre 3000 – 5000 lei.

buton-zakea-11

Daca tineti la calitate atunci va recomandam sa alegeti cele mai bune scaune auto de pe piata care poarta numele unor brand-uri cu traditie in acest domeniu, cum ar fi: Cybex, Chicco, Nania, Maxi Cosi, Kiwy, Caretero, Chipolino, Recaro, Graco, Coccolle, Coto Baby sau Coletto. Majoritatea marcilor cuprind atat modele pentru baieti cat si pentru fete.

scaune auto copii reduceri black friday

Scaune auto copii reduceri Black Friday

Exista totusi anumite criterii de clasificare a acestora, tinand cont de varsta si greutate. Daca ne luam dupa varsta categoriile sunt in mare: sub 3 luni, 3 – 12 luni, 1 – 3 ani, 3 – 7 ani si 7 – 12 ani. Si acestea la randul lor se impart in mai multe subgrupe. Celalalt criteriu, greutatea, se diferentiaza in 2 moduri si anume: dupa greutatea maxima suportata care poate fi: sub 10 kg, 10 – 20 kg, 21 – 30 kg sau 31 – 40 kg (cele mai multe) si dupa grupe de greutate: de la 0 pana la 36 kg.

buton-zakea-11

Atunci cand cumparati un scaun auto de copii trebuie sa mai tineti cont si de tipul de montare pe bancheta sau pe scaunul de pasager. Exista mai multe sisteme de montare printre care le amintim pe cele intalnite mai des: centura in 3 puncte, centura in 5 puncte, centura de siguranta, centura masina, tip Isofix (un sistem special), sistem de prindere universal si centura auto.

Speram ca evenimentul Black Friday din 2016 sa va ofere cele mai atragatoare promotii la scaunele auto pentru copii cat si la alte accesorii destinate celor mici.

Linkuri sponsorizate