Scutece Huggies pentru bebelusi – prezentare toata gama de produse

Parintii vor intotdeauna cele mai bune scutece pentru bebelusii lor, iar produsele Huggies indeplinesc cu succes rolul de a proteja pielea delicata a acestora si de a inlatura orice stare de inconfort. Exista mai multe tipuri de scutece din aceasta categorie, clasificate in functie de cate kg are bebelusul si bineinteles in functie de caracteristicile fiecaruia.

In cadrul magazinului emag veti gasi o gama larga de scutece Huggies de vanzare la niste preturi chiar ok. Tot in cadrul acestui magazin aveti ocazia sa cititi review-uri si pareri ale clientilor.

Amintim cele 3 serii principale de la Huggies: Mega New Born, Super Dry si Step-In. Acestea la randul lor se impart in subcategorii clasificate in functie de greutatea pe care o are un copil.

Astfel distingem urmatoarele tipuri de scutecte:
Mega New Born pentru nou nascuti intre 1.2 – 5 kg
Super Dry nr 6 pentru copii intre 16 – 30 kg
Super Dry nr 5 categoria 11 – 19 kg
Super Dry nr 3 bebelusi intre 4 – 9 kg
Step-In nr 5 tip chilot pentru copii intre 11 – 18 kg
Step-In nr 4 tip chilot pentru copilasi intre 7 – 15 kg.

Detalii cu toate tipurile de scutece Huggies

scutece huggies

Scutece Huggies

Va mai facem o scurta prezentare cu principalele caracteristici ale scutecelor Huggies.

Astfel, in cazul seriei Mega New Born amintim: protectie delicata pentru pielea celor mici, prezenta unui indicator de umiditate care trece de la galben la verde atunci cand scutecul este ud si este nevoie sa-l schimbati, banda din dreptul taliei este flexibila, benzile de fixare sunt bineinteles elastice pentru a permite miscarea libera a bebelusului, existenta baierelor laterale impotriva scurgerilor si prezenta unui invelis exterior fabricat dintr-un material fin si moale.

Seria Super Dry se distinge, dupa cum sugereaza si numele, printr-un sistem de captare a fluidelor denumit Dry Lock care are rolul de a mentine umezeala in interior. Si in cazul acestora materialele de baza sunt subtiri si foarte moi.

A 3-a serie de scutece Huggies este cea intitulata Step-In si se diferentiaza de celelalte prin aspectul de chilotei pe care il au. Acestea sunt destinate bebelusilor care invata sa mearga, fiind elastice si cu grad mare de absorbtie. Si in cazul acestora este prezent sistemul Dry Lock.

Vedeti aici gama completa de scutece Huggies

Va invitam sa vizitati magazinul emag, sa analizati toate ofertele, preturile si sa alegeti produsele potrivite pentru copiii dumneavoastra. Speram ca v-a placut prezentarea noastra si va invitam sa cititi si alte articole viitoare legate de scutece sau alte accesorii pentru bebelusi.

Linkuri sponsorizate