Tenesi Converse ieftini All Star pentru barbati si fete

Daca ar fi sa facem un top al celor mai cautati pantofi sport, atunci tenesii Converse ar trebui sa se claseze pe primele locuri. Aproape peste tot unde mergi, pe strada, in cluburi, la scoala sau in oras exista intotdeauna macar cateva persoane care sa poarte astfel de tenesi mai mult sau mai putini inalti, mai colorati, cu sau fara sireturi.

Este practic o moda a tenesilor Converse care a cuprins mai toata lumea indiferent de varsta. Nici copiii nu se lasa mai prejos si prefera astfel de pantofi sport de o calitate superioara si foarte comozi.

Puteti vedea aici o serie de tenesi Converse cunoscuti si sub denumirea de All Star dupa emblema pe care majoritatea o au in dreptul gleznei sau pe talpa. Exista tenesi in culori dintre cele mai variate cum ar fi rosu, roz, verde, albastru sau negru. Chiar si formele sunt extrem de diversificate in functie de aspectul talpii si al materialului exterior, dar si in functie de inaltimea tenesilor.

Va recomandam sa vedeti cele mai noi modele pentru femei si barbati. Ca si pret putem spune ca sunt destul de ieftini si se regasesc in multe magazine online din Romania. Unele magazine precum mycloset sau altele, la fel de cunoscute, au numeroase modele la preturi accesibile fanilor Converse.

De asemenea unele magazine sunt specializate in incaltaminte sport pentru fete si baieti, iar tenesii Converse sunt de nelipsit din ofertele pe care acestea le pun la dispozitie.

tenesi converse

Tenesi Converse

Linkuri sponsorizate