Tenisi Dsquared barbati care impresioneaza prin design si culori

Dsquared este unul dintre cele mai cautate brand-uri de lux care a inceput de ceva vreme sa fie tot mai cunoscut si in Romania. In afara de hainele recunoscute pentru calitatea lor, mai exista numeroase tipuri de incaltaminte mai ales pe segmentul casual – sport.

In acest articol va prezentam colectiile de tenisi de la Dsquared pentru barbati, pe care le puteti vedea in detaliu in magazinele mycloset si b-mall. Produsele din aceste magazine sunt originale si deseori au parte de reduceri insemnate.

Modelele de tenisi care apartin acestui brand ies in evidenta in primul rand prin design-ul nonconformist si indraznet, iar in al doilea rand prin calitatea materialelor si culorile vii care se imbina perfect.

tenisi dsquared barbati

Tenisi Dsquared barbati

In ceea ce priveste talpa acestora se observa tendinta catre moda actuala in care se pune accentul pe grosime si pe contrastul intre partea inferioara si cea superioara din punct de vedere al nuantei. De obicei talpa este de culoare alba. Credem ca Dsquared este una dintre marcile care imbina cu succes culorile si imprimeurile aflate in voga la ora actuala.

tenisi dsquared originali

Tenisi Dsquared originali

Linkuri sponsorizate