Tenisi Puma Tekkies pentru barbati, femei si unisex

In domeniul incaltamintei tip sport de la Puma au aparut niste tenisi mai speciali denumiti Tekkies, care impresioneaza prin design si mai ales prin confortul oferit in mers. Materialul textil din care sunt confectionati este moale mai ales in zona calcaiului, aceasta caracteristica fiind esentiala pentru cei care iubesc incaltamintea foarte comoda. Practic nici nu simtiti ca aveti ceva in picioare atunci cand ii purtati, atat sunt de usori.

Majoritatea se inchid cu sireturi, dar sunt si cateva modele gen espadrile care au portiuni cu benzi elastice. Culorile lor sunt foarte vii si la moda, impresionand si starnind admiratia celor din jur. Suntem siguri ca toti prietenii vostri vor dori si ei asemenea tenisi. Logo-ul Puma este plasat intr-un loc strategic la vedere.

Merita amintit si faptul ca majoritatea tenisilor de acest gen sunt unisex, adica pot fi purtati atat de barbati cat si de femei. Sunt intr-adevar si modele destinate doar barbatilor, iar altele doar femeilor.

Pentru a avea o viziune mai clara asupra tipurilor de Tekkies specificam urmatoarele aspecte:

  • Tenesii Tekkies Brites si Jam sunt unisex.
  • Cei Slip On sunt pentru femei.
  • Graphic sunt destinati barbatilor.
  • Mai sunt si alte produse din aceasta gama tot unisex: Mame, Heroic, Jamaica, Chainlink Usa team si World top.

Vedeti toate detaliile, marimile, disponibilitatea si preturile lor exacte accesand imaginea urmatoare.

tenisi puma tekkies barbati femei

Tenisi Puma Tekkies barbati femei

Este o adevarata placere sa purtati asemenea perechi de incaltari, mai ales vara cand este atat de cald, iar piciorul trebuie sa se simta lejer. Este de ajuns macar o data sa-i purtati si nu veti mai vrea sa-i scoateti din picioare, mai ales ca se pot asorta aproape cu orice tip de pantaloni scurti si tricou. La fel de bine merg si niste pantaloni trei sferturi, chiar si mai lungi. Ca si preturi sunt foarte accesibili pentru oricine.

Linkuri sponsorizate