Tenisi Vans – modele originale baieti si fete

Frumusetea tenisilor marca Vans a fost remarcata in ultimul timp in special de baietii si fetele din Romania care pun accentul cel mai mult pe tinuta lor de zi cu zi. Avand in vedere ca tenisii sunt printre preferatii tuturor cand vorbim de incaltamintea sport de vara a trebuit sa facem si aceasta mica recomandare de shopping.

Sunt mai multe magazine care comercializeaza aceste produse de valoare, insa noi ne-am oprit la cel care ofera cea mai bogata serie de tenisi Vans. Acest magazin este mycloset.ro un lider in domeniul brand-urilor de renume international.

Piata tenisilor din Romania se extinde tot mai mult, dar in acelasi timp se diferentiaza pe clase de valoare si calitate. Marca Vans face parte din clasa superioara de originalitate si confort, trasaturi care o caracterizeaza pe deplin.

Sistemul de inchidere al acestor tenisi este cu sireturi la marea majoritate a modelelor. Culorile sunt destul de vii si in acelasi timp foarte elegante, sustinand in intregime bunul gust si moda actuala.

tenisi vans baieti

Tenisi Vans baieti

tenisi vans fete

Tenisi Vans fete

Linkuri sponsorizate