Tricouri polo ieftine barbati simple si din bumbac de firma

Printre hainele de vara se numara si tricourile polo pentru barbati, care spre deosebire de cele simple fara guler pot fi purtate si la o tinuta mai eleganta sau casual. Majoritatea sunt confectionate din bumbac si sunt de o calitate superioara.

Pentru a va putea orienta mai bine atunci cand doriti sa va achizitionati un astfel de produs, noi am selectat pentru dumneavoastra cateva oferte de la 5 magazine online: bonprix, originals, zorilestore, sports woomie si mycloset.

Faptul ca tricourile de firma reprezinta un avantaj nu mai este o noutate, iar daca sunt la reducere e si mai bine. Amintim cateva nume de brand-uri foarte cautate din aceasta categorie: Lacoste, Nike, Adidas, Puma, Le Coq Sportif si altele la fel de renumite.

Cele mai multe dintre aceste articole sunt colorate in tot felul de nuante de vara care va ofera o senzatie de libertate. Astfel distingem cateva dintre culorile cele mai populare: alb, albastru, mov, verde, negru, rosu, galben si gri. Modelele cu dungi orizontale sunt de asemenea o optiune de luat in seama.

tricouri polo ieftine barbati

Tricouri polo ieftine barbati

tricouri polo barbati din bumbac nike

Tricouri polo barbati din bumbac Nike

tricouri polo puma pentru barbati

Tricouri polo Puma pentru barbati

tricouri polo cu guler barbati

Tricouri polo cu guler barbati

tricouri polo de firma barbati la reducere

Tricouri polo de firma barbati la reducere

Linkuri sponsorizate