Uscator de par – oferte Black Friday: Philips, Remington sau Rowenta

Ca si femei este foarte important sa va puteti aranja parul cat mai bine dupa spalarea capului, iar uscatorul de par reprezinta primul pas in obtinerea coafurii dorite. In ziua de azi tehnologia a avansat destul de mult si in acest domeniu, oferindu-va posibilitatea de a alege intre mai multe optiuni inovative.

Astfel de produse se pot cumpara pe tot parcursul anului, insa cel mai bun moment pentru a o face este de Black Friday, atunci cand puteti beneficia de numeroasele reduceri si promotii. Magazinul emag desfasoara acest eveniment in noiembrie, asadar trebuie sa fiti pregatite pentru a profita de ofertele cu discount-uri pe masura.

buton-zakea-11

Uscatoarele de par cele mai cautate sunt cele care apartin unor brand-uri precum: Remington, Valera, Philips, BaByliss, Trisa, Rowenta, Braun, Taurus, BABYLISSPRO, Victronic sau Bosch. Preturile la care va puteti astepta sunt destul de variate insa sunt accesibile tuturor tipurilor de clienti putand fi: sub 50 lei, 50 – 100 lei, 100 – 200 lei, 200 – 500 lei, 500 – 1000 lei si peste 1000 lei.

uscator de par oferte black friday

Uscator de par oferte Black Friday

Un asemenea aparat trebuie sa aiba o putere corespunzatoare pentru a va putea usca parul cat mai bine, intr-un timp scurt indiferent de lungimea acestuia. Aceasta poate fi: intre 1000 – 1500 W, 1500 – 2000 W si peste 2000 W. La aceasta se mai pot adauga treptele de viteza care sunt de obicei sub 2, 2 – 4 (cele mai multe) sau peste 4 si nivelele de temperatura care pot fi sub 3, intre 3 – 4 si peste 4.

buton-zakea-11

Asemenea uscatoare de par pot fi achizitionate chiar si de coafori profesionisti care pun accentul pe calitate. Pentru asta au fost create modele profesionale precum cele de la BABYLISSPRO sau de la alte brand-uri la fel de performante si fiabile.

Ar trebui sa mai amintim cateva functii si caracteristici pe care le puteti intalni la majoritatea aparatelor moderne: functia ionica, difuzorul pentru volum, concentratorul de aer si posibilitatea de a le monta pe perete.

Linkuri sponsorizate